• 51
  • 55
  • 59
  • 61
  • 41

Anniek Vanacker
Nieuwstraat 97
9190 Stekene
Gsm: 0486 37 88 23
info@schoonheidssalon-mooi-zo.be

Gelaatsverzorgingen dames en heren

Alle verzorgingen bestaan uit: oppervlakkige reiniging, peeling, vapo, diepte reiniging, epileren wenkbrauwen, ontharen bovenlip, masker(s), massage schouders en hals, gelaatsmassage, verzorgende crème, serum en oogcrème.

Al het goede uit de Dode Zee!

De formules van AHAVA’s huidverzorgingsproducten bevatten enkel de beste huidvriendelijke ingrediënten uit de Dode Zee (water, modder en zout), samen met zorgvuldig geselecteerde botanische extracten uit andere regio’s. De zachte en irritatievrije formules zorgen voor een gezonde en gehydrateerde huid. De verzorgingsproducten van AHAVA zijn getest op allergieën, goedgekeurd voor de gevoelige huid en zijn niet getest op dieren. De formules zijn vrij van parabenen (kunstmatige bewaarmiddelen), SLS/SLES (kunstmatige schuimvormers), petroleumderivaten en irriterende synthetische ingrediënten.

Alle AHAVA producten bevatten de "AHAVA OSMOTER"concentraat dat bestaat uit een mix van diverse mineralen uit de Dode zee. Dit natuurlijke mineralencomplex stimuleert de essentiele huidfuncties waardoor de vitaliteit van de huid hersteld wordt en er weer stralend uit ziet.

 


Escapade (jeugdverzorging) € 43
Dunaliella met Peel off masker € 65
Mineral Radiance ( beschermend) € 66
Glitter & Gold ( anti aging) € 66
Skin Revival Age Control (anti-aging) € 57
Perfect Age Control (anti-aging) € 60
Smooth & Boost (egaliserend, verfrissend) € 60
Even Tone met sheetmasker € 70
Up Lift met sheetmasker € 70
Soddom lifting € 75

 


Uitgebreide gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering en resultaat. Volledig op maat gemaakt en afgestemd op de huidbehoefte. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional- only producten.

DERMALOGICA FACIAL aangepast aan elk huidtype 70€
CHEMISCHE peeling 80€
Pro skin 79€
Pro skin Active 85€
Pro skin Active Expert 89€

 


Meer dan 60 peptiden, anti- oxidantrijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden deze awardwinnende producten gerichte resultaten en oplossingen. De kracht van deze peptiden laat de hydratatie verbeteren en lijntjes en rimpels verminderen. De huid krijgt haar natuurlijke gloed terug.

Miracle treatment                reinigend 74€
Balancing treatment            kalmerend 79€
Brightning treatment.          verhelderend 83€
Hydrolock treatment            hydraterend 94€
Collageen treatment            verstevigend 115€